Buitenland bellen

Als je van plan bent om met je prepaid kaart regelmatig naar het buitenland te bellen is dat iets waar je aandacht aan moet schenken, want die tarieven hebben we niet voor je opgezocht. Het lijkt ook niet het meest handige om te doen, want tarieven om naar het buitenland te bellen zijn van zichzelf al vrij hoog en als je dit dan ook nog prepaid gaat doen ben je helemaal snel door je beltegoed heen.

Het is dus niet aan te raden naar het buitenland te gaan bellen met je prepaid telefoon, want dat wordt gewoon veel te duur. Naar het buitenland bellen zou je eigenlijk altijd vanaf een vaste lijn moeten doen, omdat je dan de kosten het meest kunt drukken. Bel je naar het buitenland terwijl je een abonnement hebt, dan zul je vaak alsnog vrij veel moeten betalen, aangezien dat allemaal buiten de bundel om gaat.

Gebruik internet om te bellen

Veel goedkoper is het om internet te gebruiken om te bellen naar het buitenland. Dan doelen we op beeldbellen. Gebruik bijvoorbeeld een gratis programma als Skype om dit te doen. Dat is ook het leukst, want dan zie je er ook nog een gezicht bij en dat maakt het wel zo persoonlijk. Toch zeker als iemand in het buitenland zit. Voorkom in elk geval dat je prepaid naar het buitenland gaat bellen.