Contractperiode abonnement

Je ziet dat we op de homepage van de website 3 van de beste en goedkoopste providers voor je hebben geselecteerd op het gebied van telefoon abonnementen. De kans is groot dat je op onze website bent gekomen omdat je meer geïnteresseerd bent in een prepaid simkaart dan in een abonnement, maar een kijkje nemen bij de providers voor een abonnement kan geen kwaad.

Wat je namelijk zult zien als je dit gaat doen is dat abonnement relatief goedkoop kunnen zijn. Je moet namelijk niet vergeten dat de meeste mensen die een heel duur abonnement voor hun telefoon hebben ook de kosten voor hun telefoon betalen met het abonnement. De abonnementen die je hier aantreft zijn sim only abonnementen en dus bij uitstek al stukken goedkoper.

Hoe lang zit je aan een abonnement vast?

Telefoon abonnementen zijn in de regel af te sluiten voor 1 of 2 jaar. Tegenwoordig is er echter bij enkele providers de mogelijkheid om niet aan je abonnement vast te zitten. Deze is dan dus ten alle tijden op te zeggen. Kies je voor deze variant, dan betaal je vaak wel net iets hogere tarieven voor het gebruik van je telefoon. Met prepaid heb je geen last van contractperiodes en dergelijke, want een prepaid kaart brengt juist heel veel flexibiliteit met zich mee.