Prepaid kaart voor elke telefoon

Een prepaid simkaart is universeel en kan dus gewoon voor elke telefoon worden gebruikt. Voor elke simlockvrije telefoon wel te verstaan. Als je telefoon dus simlock vrij is kun je er elke simkaart insteken die je maar wilt en dan zal deze direct werken. Het maakt daarbij ook niet uit of het dus een prepaid kaart is of dat het een simkaart is die gekoppeld is aan een abonnement.

Simkaart en telefoonnummer

Wat wel even belangrijk is om te weten is dat elke simkaart een ander mobiel telefoonnummer bevat. Je kunt dus wel heel makkelijk wisselen van simkaart in het geval je prepaid gebruikt, maar dat betekent wel dat je dan dus ook telkens van telefoonnummer wisselt en dat kan zowel voor jezelf als voor je omgeving erg storend zijn.

Houd daar dus wel rekening mee. Je kunt met prepaid zoveel providers uitproberen als je wilt zonder dat je je ergens aan vastbindt, maar om telkens weer aan een ander telefoonnummer vast te zitten is niet erg handig. Bij een abonnement ga je voor een langere tijd een overeenkomst aan, dus daar zul je niet zo snel wisselen van simkaart.