Prepaid ook voor mobiel internet

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat prepaid alleen geldt voor bellen en sms’en, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk ook gewoon gebruik maken van internet op je mobiel met prepaid. Dat moet ook wel, aangezien vrijwel elke nieuwe telefoon zo gemaakt is dat deze geschikt is voor mobiel internet. Hier kun je dan dus ook met prepaid gebruik van maken.

Standaard geen internet op prepaid kaart

Er zit standaard geen internet bij een gewone prepaid simkaart. Als je dus wilt internetten via prepaid zul je dit los erbij moeten bestellen. Dit is goed mogelijk en voor zeer lage tarieven heb je al internet bij je prepaid. De providers die je op de homepage ziet staan bieden deze dienst allemaal aan. En ook hier geldt weer dat de providers met de mooiste aanbieding voor een prepaid simkaart ook de mooiste aanbieding hebben voor mobiel internet via prepaid.

Internet voor een dag of voor een maand

Je hebt bij je keuze voor mobiel internet via prepaid vaak 2 keuzes. De eerste is dat je een databundel neemt voor een dag en de andere is dat je een databundel neemt voor een maand. Over het algemeen is de databundel voor een maand goedkoper, maar als je al van tevoren weet dat je niet de hele maand mobiel internet nodig hebt kan het voordeliger zijn toch te kiezen voor een dag. Zo kun je dus een beetje kijken en op die manier bij de goedkoopste prepaid internet deal uitkomen.